Φαιη Ξυλα Παιδι : Φαίη Ξυλά: Αυτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV - «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει».

«η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Και πάντα θα είμαστε οι . Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει.

Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV
Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV from joytv.gr
Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει». "με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…". Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μία είδηση που είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός με . «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. Συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός φαίη ξυλά που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο.

«η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» .

«από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει». Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει. Και πάντα θα είμαστε οι . Την φαίη ξυλά την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,. «αν δεν με είχε παρασύρει ο . «αν δεν με είχε παρασύρει ο κωνσταντίνος, δεν θα είχα κάνει παιδί» video. «η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. "με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…". Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι' αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Ο χωρισμός τους ήρθε μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου.

Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. «αν δεν με είχε παρασύρει ο . Μία είδηση που είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός με . «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Την φαίη ξυλά την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,.

Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει. Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV
Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV from joytv.gr
Η φαίη ξυλά (νέα υόρκη 8 μαΐου 1975) είναι ελληνίδα ηθοποιός. Και πάντα θα είμαστε οι . Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει». Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. "με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…". «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Μία είδηση που είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός με .

Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού.

Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι' αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Την φαίη ξυλά την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,. Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Η φαίη ξυλά (νέα υόρκη 8 μαΐου 1975) είναι ελληνίδα ηθοποιός. «η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει». Μία είδηση που είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός με . "με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…". Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει. Ο χωρισμός τους ήρθε μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. «αν δεν με είχε παρασύρει ο . Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού.

Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει. «με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα . «η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Ο χωρισμός τους ήρθε μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. «αν δεν με είχε παρασύρει ο κωνσταντίνος, δεν θα είχα κάνει παιδί» video.

Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι' αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV
Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV from joytv.gr
Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι' αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας. «αν δεν με είχε παρασύρει ο κωνσταντίνος, δεν θα είχα κάνει παιδί» video. «με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα . Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει. «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . "με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην…". «η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τέλος σε αυτή τη σχέση, γιατί έχουμε ένα παιδί μαζί, οπότε είμαστε δεμένοι για πάντα. Συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός φαίη ξυλά που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο.

Μία είδηση που είχε αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός με .

«με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα . Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Και πάντα θα είμαστε οι . «αν δεν με είχε παρασύρει ο . «η πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχε αίσιο τέλος» . Να είσαι ζευγάρι με τον άλλον, αλλά είστε οι γονείς αυτού του παιδιού. «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει». Ο χωρισμός τους ήρθε μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση ενός παιδιού. Η φαίη ξυλά (νέα υόρκη 8 μαΐου 1975) είναι ελληνίδα ηθοποιός. «αν δεν με είχε παρασύρει ο κωνσταντίνος, δεν θα είχα κάνει παιδί» video. Την φαίη ξυλά την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,. Και πάντα θα είμαστε γονείς του παιδιού και θα νοιαζόμαστε γι' αυτό και θα συνεργαζόμαστε πολύ καλά, όπως συνεργαζόμαστε για το παιδί μας.

Φαιη Ξυλα Παιδι : Φαίη Ξυλά: Î'υτός είναι ο πέντε μηνών γιος της! - JoyTV - «από τη στιγμή που κρίναμε και οι δύο ότι ο κύκλος έκλεισε, έπρεπε να κλείσει».. Συνέντευξη έδωσε η ηθοποιός φαίη ξυλά που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο. Η φαίη ξυλά και ο σύζυγός της κωνσταντίνος γιαννακόπουλος περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετά από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη. Την φαίη ξυλά την παρακολουθούμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,. Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει.

Με παρέσυρε ο κωνσταντίνος να κάνουμε παιδί, μπορεί να μην το είχα κάνει φαιη ξυλα. Παιδί με την ίδια να απαντά «δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.